Чугунената касерола за готвене на Fiskars от серията Norden е с вместимост от 6 l, a благодарение на чугунената повърхност съхранява топлината и запазва богатия вкус на ястията, които се приготвят в него. Притежава минерална обработка Thermium, която придава на касеролата естествени незалепващи свойства дори при високи температури. Лесна за поддръжка, като не е необходимо след всяка употреба да се нанасят специални масла за почистване. Неръждаема е и е снабдена с подвижна дървена подложка от финландска бреза. Характеристики: 6 l вместимост диаметър ∅ 23.5 cm неръждаема и лесна за поддръжка подходяща за ... |
|
Чугуненият съд на Petromax може да се използва за приготвяне на яхнии, месни и рибни ястия, както и специални сосове, като удвоява вкуса. Ястията, приготвени в чугунени съдове, развиват характерен вкус, тъй като присъщият вкус на съставките се запазва, докато капакът добавя допълнителен вкус към профила на аромата. Вътрешността на куполообразния капак е с пунктирана повърхностна структура. Благодарение на тези ароматни точки, вкусът на вашите приготвени ястия се усилва автоматично. Издигащата се пара кондензира от вътрешната страна на капака и се освобождава обратно в тенджерата равномерно. Това запазва всички вкусове, ... |
|
Готвенето в един съд - тенджера, уок, касерола, тиган, пести време, изисква минимум подготовка на отделните продукти, доставя удоволствие при сервирането и улеснява миенето на съдовете след хранене. ... |
|
Как да подобрим храносмилането и подсилим имунитета си, докато сваляме килограми само за 28 дни. Всичко за здравето на червата е ръководство, в което ще имате достъпен за следване 4-седмичен план, който лесно да адаптирате в живота си, чрез ясни инструкции, списъци за пазаруване и обяснения стъпка по стъпка как да приготвите над 100 рецепти. Благодарение на него ще изгорите мазнините и ще премахнете излишните килограми. Рецептите в книгата са с ниско съдържание на калории и висока хранителна стойност, като пробиотиците в тях ще помогнат да възстановите чревния микробиом по естествен и щадящ организма начин. Ще премахнете ... |
|
Каймата е един от най-популярните продукти за готвене в българската национална кухня. Тя представлява смляно с месомелачка или кълцано месо (рядко риба). Към нея могат да се добавят зеленчуци, подправки, яйца, галета и други съставки до получаване на смес, от която се оформят различни по вид и форми ястия. Използва се както за приготвяне на супи, така и за основни ястия, за изпичане на скара (барбекю), за изработване на сурово-пушени, варени и сушени колбаси. Каймата може да бъде произведена както само от един вид месо, така и от няколко вида. Обичайно телешкото е месо от бут, с малко или без мазнина, а свинското е гърди ... |